Agencija Connect

Ime i prezime:
Emir Ugljanin
Adresa:
Mitrovačka bb
Grad:
Novi Pazar
Pošta:
36300
Telefon:
020317918
Mobilni:
063666314
Telefax:
020317918
Email:
[javascript protected email address]
Internet:
http://www.connect.rs

Connect je ovlašćeni registar .rs domena. Preko našeg servisa za registraciju domena www.registracija.rs, jednostavno i brzo registrujte domen.

Naši serveri sa cpanelom će Vaš sajt učiniti dostupnim 24/7 cele godine. Ljubazna i dostupna podrška putem emaila i telefona Vam je stalno na raspolaganju. Detaljnije o našoj hosting ponudi na sajtu www.registracija.rs/hosting/

Web dizajn

Koristeći prave alate i servise obezbedićemo Vam funkcionalno, moderno i uspešno predstavljanje na internetu. Nudimo Vam kompletnu uslugu od grafičke pripreme web sajta do izrade CMS sistema, kataloga i shoping rešenja.

Mobilne aplikacije

Mobilni uređaji su sve prisutniji i pristupačniji, a njihove karakterisitke omogućavaju ljudima da ih koriste za dobijanje i distribuciju informacija. Kroz efikasan razvoj mobilne aplikacije, možete isporuciti poslovane poruke, proizvod ili uslugu pravo na dlan vašeg kupca.

Grafički dizajn

Tradicionalni način reklamiranja je uvek aktuelan. Reklamiranje na bilbordima, izrada kataloga, flajera, logotipi, reklamni baneri i vizit kartica su samo deo naše ponude. Uz dugogodišnje iskustvo i profesionalnu foto opremu možemo da odgovorimo svakom Vašem dizajnerskom zadatku na jedinstven način.

Podrška i održavanje

Vašem sajtu je potrebno redovno ažuriranje, a Vi nemate vremena, osoblja ili iskustva da to samostalno radite. Kreirali smo nekoliko paketa podrške našim klijentima koji će zadovoljiti Vaše potrebe.

 

Kategorije u kojima je firma Agencija Connect izlistana

Mapa