Gipsani radovi i moleraj Under Construction

Adresa: Vukasovićeva 70
Mob: 060/759 15 34
Email: gipsaniradovi.srbija@gmail.com

GIPSANI RADOVI
Gips, kao građevinski materijal, spada u veoma ekološki zdrave i neškodljive materijale. Pored toga, gips je jedan od materijala koji imaju karakteristike nezapaljivosti, što ga čini veoma zanimljivim za primenu u uređivanju stambenih i poslovnih prostora. Gipsani radovi sve su popularnije rešenje prilikom zvučne i toplotne izolacije enterijera, te prekrivanja nekih neodstataka na zidovima ili plafonima prostorije.

10-godišnje iskustvo tima ljudi, koji stoje iza firme UNDER CONSTRUCTION, uveriće Vas da od gipsa možemo napraviti šta god zamislite, brzo, ali stručno. Cene gipsanih radova koje mi obavimo, ne bi trebale da budu briga, jer oni spadaju u ekonomičnije, među završnim građevinskim radovima.

O kojoj god prostoriji da se radi, pregradni zidovi naći će svoju svrhu! Kopanje zidova radi smeštanja instalacija i malterisanje ne moraju biti jedino rešenje. Uveravamo Vas da će gipsani zid, zahvaljujući svojim protivpožarnim, izolatorskim i toplotnim svojstvima, biti dobra zamena za zid od cigle.

Sve korišćeniji, zbog svoje funkcionalnosti ali i estetskog momenta, su svakako i spušteni plafoni. Zavidno iskustvo u postavljanju spuštenih plafona omogućava nam da Vam pružimo apsolutnu garanciju da će posle naše intervencije, primenom raznolikih oblika i kaskada, plafon prostorije poprimiti izgled koji će zadiviti sve koji se u toj prostoriji nađu.

Veoma stručno i profesionalno se bavimo i ugradnjom spuštenih plafona Armstrong, koji svoju primenu pronalaze u objektima različitih namena (kancelarijama, bioskopima, bazenima,…) gde je od izuzetne važnosti estetika ali i ekonomičnost prilikom izvođenja radova.

MOLERSKI RADOVI
Kao završnica svih građevinskih poslova u objektu, nezaobilazni su i molerski radovi. Krečenje stana sada je moguće obaviti uz odličan kvalitet i pristupačne cene. Ekipa firme UNDER CONSTRUCTION za Vas će obaviti sve poslove, počevši od pripremnih radova za moleraj – gletovanja zidova, pa sve to krečenja zidova, lepljenja tapeta i farbanje radijatora.

Izbor prave nijanse važna je odluka. Dok crvena boja ukazuje na toplotu i otvorenost, plava će odavati utisak ozbiljnosti. Zbog dobro poznatog uticaja boja na ljude, naši moleri su spremni da saslušaju svaku Vašu želju i predlog po pitanju moleraja, ali će takođe izaći u susret i dati neku svoju sugestiju, kako bismo zajedno došli do rešenja kojim ćete Vi biti zadovoljni.

Od ideje do realizacije – kratak je put, ukoliko uz sebe imate profesionalce, koji brzo, stručno i kvalitetno obavljaju posao.

Pratite nas na našoj Facebook stranici – Gipsani Radovi i kontaktirajte nas!