Adaptacija stanova Man Gradnja

Adresa: Kneza Višeslava 63/1.66
Telefon: 011/356 47 72
Mob: 065/555 35 53
Email: radovizanatski@gmail.com

Poštovani budući klijenti i prijatelji,
U poslednje vreme je jako teško naći dobre majstore a da su pritom stručni, pošteni i profesionalni. Ljudi neverovatno često nasednu obećanjima kratkih rokova i niskih cena, pa na kraju ispaštaju jer izgube dragoceno vreme i novac.

Naš cilj je da Vam ponudimo rešenja adaptacije, bilo da se radi o adaptaciji stana, adaptaciji kupatila, adaptaciji poslovnih prostora, adaptaciji kuća, izolacije, vodovodu, kanalizaciji, zidanju, malterisanju, elektro-radovima, parketu, keramici, stolarskim radovima (aluminijumska i pvc stolarija), iskopu, rušenju, odvozu šuta. Takodje imamo i auto kranove i vrhunske varioce (ARGONCE).

- bravarski radovi
- zidarski radovi
- krovopokrivački radovi
- limarski radovi
- keramičarski radovi
- vodoinstalaterski radovi
- elektro radovi
- parketarski radovi
- molerski radovi
- fasaderski radovi
- gipsarki radovi
- čišćenje objekta i odvoz šuta

Radove izvodimo na teritoriji Beograda sa okolinom (za veći posao kilometraža nije nikakva prepreka). Za sve vrste radova koje smo naveli možete nas kontaktirati u bilo koje vreme, a mi ćemo Vaše ideje sprovesti u delo.
Naš je običaj realno predvideti trajanje radova i napraviti okvirnu cenu izvodjenja istih. Poštujemo klijenta i dogovor i pridžavamo se svih dogovorenih rokova. Upravo zbog toga, preko 2000 zadovoljnih klijenata postali su naši prijatelji.

Nemojte više da čekate, pozovite nas, budite nam i Vi prijatelj.

Možete saznati više o nama na još jednom od naša dva sajta, www.zanatskiradovi.com.