Salon lepote Šmizla

Adresa: Zorina 5
Telefon: 011/251 10 30
Mob: 064/170 09 42
Email: marijanaplejo@gmail.com

Dozvolite da Vam jedna Šmizla učini život lepšim! Sve na jednom mestu – od pranja i šišanja kose, pa sve do depilacije, manikira, pedikira i profesionalnog šminkanja, nudi profesionalni tim salona lepote ŠMIZLA.

Posetite nas i samim ulaskom u naš salon osetićete toplinu atmosfere za koju smo zaduženi, i koja našu uslugu čini kompletnom. Opustite se uz masažu glave, i u prijatnom ćaskanju sa frizerima, osvežite svoju frizuru, odradite muško ili žensko šišanje i feniranje. Osećaj je neverovatan, svaki naš klijent će Vam to sa zadovoljstvom potvrditi.

Nakon što se se pobrinuli za sve dlačice na glavi, posvetite se i onima na svom telu, koje i nisu toliko poželjne. Sve popularnija mera za njihovo kvalitetno otklanjanje, je svakako depilacija. Termine nam rado zakazuju pripadnici oba pola. Hladna ili topla depilacija, sasvim je svejedno, jer ste nakon nje mirni barem nekoliko nedelja. U veoma pedantnom i sanitarno ispravnom ambijentu, vršimo depilaciju korišćenjem traka i voska. Stručne ruke naših zaposlenih će brzim i preciznim pokretima, čitav proces završiti očas posla!

Po nekima, prvo na šta obrate pažnju prilikom upoznavanja sa nekim jesu negovane ruke i nokti. Ostavite i vi najbolji utisak, jer je onaj prvi zapravo i najbitniji. Obavljamo usluge manikira i pedikira, tj. nege nokatne ploče i kože oko noktiju na rukama i nogama. Sve eventualne probleme sa zanokticama i kurjim očima možete rešiti kod nas, bez bola, odugovlačenjima sa tretmanima i velikih troškova.

Drage dame, kod nas se možete spremiti za neki važan događaj nadogradnjom noktiju pomoću gela, čime ćete značajno ojačati Vaše prirodne nokte i moći da se pohvalite svim svojim prijateljicama izvanrednim dizajnom koji ste sebi priuštili u salonu lepote ŠMIZLA.

Zablistajte na svečanosti, u najlepšoj haljini i sa šminkom koja će izraziti sve najlepše crte Vašeg lica i savršeno se uklopiti u svečanu frizuru i Vašu ličnost. Mi ćemo Vam to obezbediti, jer su naši profesionalni šminkeri već naoružani kozmetikom renomiranih svetskih proizvođača, i spremni za sve Vaše sugestije i predloge.

Očekujemo Vaš poziv!

Mapa