Salon lepote Plavi Anđeo

Adresa: Grčića Milenka 73
Mob: 064/510 28 63
Email: anaplaviandjeo83@hotmail.com

Salon lepote Plavi Anđeo – Budite hedonista i uživajte u životu! Odaberite neki od tretmana u našem salonu i sigurno ćete nas preporučiti svojim prijateljima.

Pravi način da osvežite svoj izgled je nova frizura. Naši profesionalni frizeri će sagledati oblik Vašeg lica, strukturu vlasi, i na osnovu toga, bez greške odrediti pravu frizuru za Vas, koja će Vam se sigurno dopasti. Damama nudimo uslugu keratinskog ispravljanja kose, tretmane kose, kao i sve popularniji botoks kose, kako biste svaku vlas ojačale i učinile svoju kosu sjajnijom i zdravijom.

Dame, odaberite punđu, stilizovanu pletenicu ili možda, rajf kiku… koji god izgled da odaberete za neku specijalnu priliku, naši frizeri će to bez problema pretvoriti u stvarnost. Jedno je sigurno – bićete prezadovoljni!

Ništa manje bitna, je i šminka! Sa bojama u skladu sa haljinom, i linijama u skladu sa Vašim tenom i oblikom lica, naš profesionalni šminker će, koristeći najkvalitetniju profesionalnu šminku, i Vaše sugestije učiniti datog posebnog dana zablistate punim sjajem. Predlažemo da isprobate i našu uslugu nadogradnje trepavica. Nećete pogrešiti!

Bez bola i krvi, rešićemo Vaš problem zanoktica na rukama i nogama, ali ćemo se pozabaviti i zdravom i pravilno oblikovanom nokatnom pločom. U skladu sa svim higijenskim standardima obavljamo usluge manikira i pedikira, a tu je i spa manikir, kako biste poradili na preventivi i sprečili nastanak deformacija na noktima.

Nakon toga, posvetite se estetici i ojačavanju noktiju. Odaberite tretman nadogradnje ili izlivanja, odaberite dužinu i dizajn noktiju, a sve ostalo je u rukama našeg stručnog osoblja.

Bilo da preferirate toplu ili hladnu depilaciju, jedno je sigurno! Neželjene dlačice niko ne voli. U našem salonu dobićete vrhunski tretman depilacije voskom, koji menjamo nakon svakog tretmana, u potpuno higijenski opremljenom salonu, bez ikakve mogućnosti da dođe do razvoja gljivica i formiranja infekcija.

Posle napornog dana, opustite se uz relax, parcijalnu masažu, a sve dame će posebno obradovati informacija da kod nas mogu zakazati i anticelulit masažu i osloboditi se suvušnih naslaga.

Za preplanuo, ali zdrav ten, tu je i naš solarijum, čiji kvalitet i ispravnost konstantno kontrolišemo.

Radimo od 09 do 20h, svakog dana. Očekujemo Vašu posetu!