Auto servis Pro Light

Adresa: Dušana Vukasovića 47
Mob: 065/668 74 85
Email: lukic.chrome@gmail.com

Priuštite svom automobilu tretman koji će za njega biti pravo osveženje, a za Vas, kao vlasnika, dobijanje natrag vozila, koje će moći da stane branik uz branik sa onima, koji su tek izašli iz auto salona.

Sigurno Vam se barem jednom desilo da Vas na parkingu sačeka „iznenađenje“ u vidu ulubljenih ili izgrebanih vrata ili krova, nastalih udarcem nesavesnog komšije ili atmosferskih neprilika, a možda ste i sami nekad napravili grešku prilikom uparkiravanja svog vozila. Mi nudimo rešenje problema!

Mnogo povoljnije za Vaš džep, od klasičnog peglanja limarije i farbanja iste, je svakako – vakuumsko ispravljanje limarije (paint dental repair) i masiranje limarije. Naše iskustvo i predanost radu garantuju Vam vrhunsku uslugu u najkraćem mogućem roku. Kada je reč o auto limariji, posao se obavlja bez ikakvih oštećenja boje i laka. Ova tehnika sve je popularnija u svetu, i u skoro 90% slučajeva, radi se o finoj i preciznoj limariji, koja nudi potpuno ispravljanje limarije, do neprepoznatljivosti da je tu ikada bilo ulubljenje. Po potrebi, obavljamo i poslove farbanja limarije i automobila u specijalnim komorama, opremljenim adekvatnom opremom.

Farovi od plastike podložniji su uticaju vremenskih uslova, što dovodi do toga da oni požute i zamute se. To može dovesti u pitanje Vaš prolazak na tehničkom pregledu, ali i uticati na bezbednost vožnje u noćnim uslovima. Dovezite auto kod nas, i mi ćemo izvršiti reparaciju farova i sočiva farova, sa garancijom od 12 meseci. Raspolažemo modernim setom za reparaciju farova, i timom zaposlenih, koji će svaki odrađeni far učiniti vizuelno novijim, i znatno otpornijim na udare kamenčića i delovanje auto kozmetike. Ukoliko nemate vremena za „full“ tretman, nudimo Vam i uslugu ekspresne reparacije farova za max 60 minuta, takođe sa garancijom od 12 meseci.

Pored farova, još mnogo delova automobila danas se izrađuje od plastike, koja je sklona lomljenju. Bilo da se radi o braniku, retrovizoru, ili nekom drugom delu automobila, posetite nas i višestruko uštedite, jer Vam kupovina novih delova uopšte nije potrebna.

Za vozilo kao novo, ne oklevajte da nas posetite!