Proizvodnja četki i farbara Color Fenix

Adresa: Dr. Ivana Ribara 91
Telefon: 011/216 65 65
Email: colorfenix@open.telekom.rs

Ponosimo se velikim iskustvom u oblasti proizvodnji četki, a bićemo Vaš izbor i kada je u pitanju snabdevanje svim što je potrebno za farbanje, građevinske radove i premazivnaje različitih površina.

Četke koje proizvodimo pronalaze primenu u svim granama industrije. U našem radu koristimo širok spektar materijala visokog kvaliteta i posebno bismo pomenuli specijalne četke koje zadovoljavaju HACCP standarde primene u prehrambenoj industriji. Vlakna naših četki izuzetno su otporna na habanje, i izuzetno su dugotrajne. Možete odabrati četke različitih prečnika vlakana, u zavisnosti od tipova i tvrdoća podloge za koju Vam je četka potrebna.

Kod nas se možete snabdeti sve popularnijim, akrilnim bojama. Zahvaljujući svom svojstvu lakog nanošenja, razmazivanja i brzog sušenje, akrilne boje svoju primenu pronalaze kako pri bojenju zidova, tako i u slikarstvu. Postojanost boja je izuzetna, i nakon isparivanja rastvarača, veziva u smesi akrilne boje obezbeđuju dobro prijanjanje boje na podlogu.

Tankoslojni premaz – lazura koristi se za zaštitu drveta. U ponudi imamo visoko kvalitetne premaze koji su vodoodbojni i onemogućavaju prodiranje vode u pore drveta. Pritom, stvaraju tanak sloj koji bilo koju drvenu površinu štiti od spoljnih uticaja i „zuba vremena“.

Svoj nameštaj i ostalu stolariju možete takođe zaštititi uspomoć emajl lakova, koje takođe imamo u našem prodajnom asortimanu. Pored drvenih, ovi lakovi su veoma efikasni u zaštiti metalnih površina.

Bez brige se možete upustiti u sve vrste molerskih i građevinskih radova, jer smo mi tu da Vas snabdemo svim potrebnim alatima. Bilo da su Vam potrebni korita za malter, kofe, pemzle ili čak neki od građevinskih materijala, pravi smo izbor za Vas!

Dozvolite da Vaš život najlepšim bojama oboji – farbara Color Fenix!

Mapa