Agencija za čišćenje i održavanje Nataša

Adresa: Sestara Janković 11
Telefon: 011/277 04 52
Mob: 060/092 1033
Email: natasamilojevic75@gmail.com

Savremeni tempo života, sve manje vremena nam ostavlja za obavljanje svakodnevnih kućnih poslova. Ukoliko Vam se desi da od silnih obaveza van kuće ne možete dovoljno da se posvetite domaćinstvu, ne oklevajte da nam se obratite. Tu smo da svojim dugogodišnjim iskustvom garantujemo kvalitet i zadovoljstvo svim našim klijentima.

Sagledavanjem potreba današnjeg čoveka, razvili smo širok asortiman usluga koje možemo da Vam ponudimo i, pritom omogućimo da se opustite i uživate u slobodnom delu dana. Želimo da Vas oslobodimo obaveza vezanih za svakodnevne poslove u domaćinstvu. Dolazimo na sve lokacije u Beogradu.

Naši zaposleni obučeni su i pod stalnim nadzorom za vrhunski kvalitet, i koristeći hemijska sredstva i opremu za čišćenje, očistiće Vaš dom nakon proslave, renoviranja ili nakon određenog vremenskog perioda od kad ste poslednji put čistili. Na raspolaganju smo Vam za sve dogovore o povremenim i periodičnim posetama radi čišćenja, u vremenu kada Vama odgovara. Bitno je samo da se nekoliko dana ranije dogovorimo i preciziramo vrstu usluge i termin dolaska, s obzirom na to, da smo sve traženiji među našim klijentima i prijateljima kojima su nas preporučili.

Želite svojim ukućanima omogućiti topli, kuvani obrok po povratku iz škole ili sa posla, ali i sami se veoma kasno vraćate kući? Starija ste osoba i potreban Vam je neko ko će voditi računa o pripremanju hrane za Vas, i po potrebi opeglati veš i održavati stan čistim i urednim?

Osposobljena ekipa koja stoji iza agencije Nataša, spremna je da posao obavi u najkraćem roku, veoma kvalitetno. Za šta god da Vi nemate vremena, mi ćemo izaći u susret i po veoma povoljim cenama završiti sve kućne poslove. Bez problema obavljamo i najzahtevnije poslove, kao što su npr. veliko spremanje kuće, koje podrazumeva usisavanje, brisanje prašine i čišćenje tepiha i parketa.

Na Vama je samo da nam kažete šta je potrebno uraditi, i da uživate. Međutim, uživaćemo i mi – znajući da smo mogli da Vam budemo od pomoći!

Mapa